Neste kurs – nybegynnerkurs starter mandag 8. januar 2024

Vi starter nybegynnerkurs i kinesisk Wing Chun Kung Fu – et av verdens mest omtalte selvforsvarssystemer. Her vil du lære grunnleggende prinsipper og teknikker til å kunne forsvare deg i en virkelig situasjon.

Wing Chun er sannsynligvis et av de mest direkte og effektive systemene tilgjengelig – hvor det handler om å bruke minst mulig energi og bevegelse for å bekjempe større og flere motstandere, med og uten våpen på kortest mulig tid.

Systemet er enkelt å lære for både kvinner og menn, og kan anvendes etter kort tids trening – hvis man gjør en innsats og investerer litt tid.

Som et resultat av dedikert trening, vil du i tillegg til å forsvare deg, kunne oppleve en markant bedring i mental og fysisk helse som kan bidra til økt trivsel i dagliglivet

Vi bidrar med godt kvalifiserte instruktører, store lokaler med alt nødvendig treningsutstyr for at du skal kunne lære så raskt og sikkert som mulig.

Så snart begynnerkurset er fullført – har du mulighet til å delta på videregående trening- hvor du kan fortsette treningen til mer avanserte nivåer.

Varighet: fra 8. januar til 8. april (nye elever tas ikke inn etter 31. januar)
Tid: mandag og onsdag kl 20:00–21:00 (trening begge dagene)

Treningsavgift: kr 1800.– for hele kurset (gratis prøvetime og mulighet for besøk den 8. januar, 10. januar og 15. januar). Ved start etter disse datoene betales medlemskapet etter første trening.

For mer informasjon og påmelding – bruk kontaktskjema, ring eller send oss epost.

Etter fullført nybegynnerkurs, kan elever delta på ordinære treninger i Oslo Wing Chun Klubb

Viktig informasjon:

Vi trener Oslo Teatersenter – Hovinveien 1, 0576 – se nærmere informasjons nederst på siden. (dersom døren nede er låst når du kommer så blir den låst opp, vær snill å vent så kommer vi å låser opp)