Ny dato – nybegynnerkurs starter 22. januar 2018

Vi starter nybegynnerkurs i kinesisk Wing Chun Kung Fu – et av verdens mest omtalte selvforsvarssystemer. Her vil du lære grunnleggende prinsipper og teknikker til å kunne forsvare deg i en virkelig situasjon.

Wing Chun er sannsynligvis et av de mest direkte og effektive systemene tilgjengelig – hvor det handler om å bruke minst mulig energi og bevegelse for å bekjempe større og flere motstandere, med og uten våpen på kortest mulig tid.

Systemet er enkelt å lære for både kvinner og menn, og kan anvendes etter kort tids trening – hvis man gjør en innsats og investerer litt tid.

Som et resultat av dedikert trening, vil du i tillegg til å forsvare deg, kunne oppleve en markant bedring i mental og fysisk helse som kan bidra til økt trivsel i dagliglivet

Vi bidrar med godt kvalifiserte instruktører, store lokaler med alt nødvendig treningsutstyr for at du skal kunne lære så raskt og sikkert som mulig.

Så snart begynnerkurset er fullført – har du mulighet til å delta på videregående trening- hvor du kan fortsette treningen til mer avanserte nivåer.

Varighet: fra 22. januar til 25. april (nye elever tas ikke inn etter 8. februar )
Tid: mandag og onsdag kl 19:30–20:30 (trening begge dagene) (Oppdaterte treningstider – se nederst)

Treningsavgift: kr 1570.– for hele kurset (gratis prøvetime 22. januar, 24. januar og 29. januar). Ved start etter disse datoene betales medlemskapet etter første trening.

For mer informasjon og påmelding – bruk kontaktskjema, ring eller send oss epost.

Etter fullført nybegynnerkurs, kan elever delta på ordinære treninger i Oslo Wing Chun Klubb

Viktig informasjon:

Fra februar 2018 trener vi på Oslo Teatersenter – Hovinveien 1, 0576 – se nærmere informasjons nederst på siden.