Ny dato – nybegynnerkurs starter 20. august 2018

Vi starter nybegynnerkurs i kinesisk Wing Chun Kung Fu – et av verdens mest omtalte selvforsvarssystemer. Her vil du lære grunnleggende prinsipper og teknikker til å kunne forsvare deg i en virkelig situasjon.

Wing Chun er sannsynligvis et av de mest direkte og effektive systemene tilgjengelig – hvor det handler om å bruke minst mulig energi og bevegelse for å bekjempe større og flere motstandere, med og uten våpen på kortest mulig tid.

Systemet er enkelt å lære for både kvinner og menn, og kan anvendes etter kort tids trening – hvis man gjør en innsats og investerer litt tid.

Som et resultat av dedikert trening, vil du i tillegg til å forsvare deg, kunne oppleve en markant bedring i mental og fysisk helse som kan bidra til økt trivsel i dagliglivet

Vi bidrar med godt kvalifiserte instruktører, store lokaler med alt nødvendig treningsutstyr for at du skal kunne lære så raskt og sikkert som mulig.

Så snart begynnerkurset er fullført – har du mulighet til å delta på videregående trening- hvor du kan fortsette treningen til mer avanserte nivåer.

Varighet: fra 20. august til 21. november (nye elever tas ikke inn etter 5. september )
Tid: mandag og onsdag kl 21:00–22:00 (trening begge dagene)

Treningsavgift: kr 1570.– for hele kurset (gratis prøvetime 20. august, 22. august og 27. august). Ved start etter disse datoene betales medlemskapet etter første trening.

For mer informasjon og påmelding – bruk kontaktskjema, ring eller send oss epost.

Etter fullført nybegynnerkurs, kan elever delta på ordinære treninger i Oslo Wing Chun Klubb

Viktig informasjon:

Fra februar 2018 trener vi på Oslo Teatersenter – Hovinveien 1, 0576 – se nærmere informasjons nederst på siden.